Vaikka et olekkaan

Runoilija Nurina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, joka onnistuu mokaamaan niin, että muut luulevat sen olleen suunniteltua.
 

Minun on ikävä.
Vain sinulle minä kertoisin sen uudelleen ja uudelleen,
vaikka et olekaan ikäväni kohde.
Suhteeni sinuun on toisenlainen.
Minua itkettää.
Vain sinulle minä kertoisin sen uudelleen ja uudelleen,
vaikka et saa minua nauramaan.
Suhteeni sinuun on erilainen
Tuuli puhaltaa niskani kautta korvaani ja kuiskaa:
”Ajattele kerran vielä”

Minä ajattelen
Vain sinulle minä kertoisin sen uudelleen ja uudelleen,
vaikka et ole ajatuksieni kohde.
Vai oletko?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot