Tarvikkeet

Runoilija Nurina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, joka onnistuu mokaamaan niin, että muut luulevat sen olleen suunniteltua.
 

Mitä tarvitaan masentumiseen?
Väärät sanat oikealta ihmiseltä.
Mitä tarvitaan kiellettyyn rakkauteen?
Oikeat sanat väärältä ihmiseltä.
Mitä tarvitaan todelliseen rakkauteen?
Oikeat sanat oikealta ihmiseltä.

Mitä tarvitaan onnellisuuteen?
Oikeat ihmiset.
Mitä tarvitaan koskettavaan lauluun?
Oikeat sanat.

Mutta onko todellinen rakkaus
onnellisuutta ja koskettavia lauluja?

Mikä meni vikaan?
Olen onnellinen ja olen löytänyt
todellisen rakkauden,
mutta
minä en osaa laulaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Piti lukea parikolmekin kertaa, mukava runo. Kiemuraisia ovat elämän yhtälöt. Hyvä se on jos edes pari muuttujaa pulahtaa kohdalleen.

 

Käyttäjän kaikki runot