Kuoleman kello

Runoilija Nurina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, joka onnistuu mokaamaan niin, että muut luulevat sen olleen suunniteltua.
 

Pyysit eilen luoksesi tulemaan.
en tullut.
Nyt pyydät luoksesi jäämään
en jää.
Mutta jos kysyt huomenna, saatan suostua.
Ajoitus on kaikki kaikessa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot