Olemassa

Runoilija ef865abd71562f62134e95165e5fdc7e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivoin sua jouluksi
Et tullut enkä tiedä miksi
Yhä jaksan uskoo ja toivoo
Ettet sä tuu oleen vain muisto
Sä olit mun elämän tarkotus
Oliko se totta vai vaan sattumus
Mun unelmissa sä hengität
Oot lihaa vertaa mun vierellä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot