Maailman kieroin palapeli

Runoilija ef865abd71562f62134e95165e5fdc7e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koitat saada paloja kohdilleen
Vaikka katsot oikeeseen ja vasempaan, ei ne sovi paikoilleen.
Irrotat nupin ja toisenkin,
Ei tää menny niinkun saduis häpi endingi.
Yrität sanoja päästää suusta,
Ja ne pulppuu ulos ku puhekupla.
Nappulat lentää sikin sokin,
Irtos nupit, etkä tiedä missä on mikin.
Ei menny osat oikeille paikoilleen,
Ja sä toivoit ettei mikään ois palannu ennalleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Olet yksi suosikki runoilijoistani.

 

Käyttäjän kaikki runot