Luovutus

Runoilija ef865abd71562f62134e95165e5fdc7e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei osaa iloita, ei hymyillä
Vain kertoo tarinoita liian syviä
Paha satu kulkenut läpi elämän
Kuullut kuiskauksen kuoleman
Ei toivonut prinssiä suutelemaan,
Vaan jonkun auttaa kadun yli kulkemaan
Pitää kynsin ja hampain kiinni
Ainoa toivo jouluksi on: päästä irti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot