Sokeaa

Runoilija ef865abd71562f62134e95165e5fdc7e

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä teet, kun kaikki ympärillä tummuu,
Minne meet, kun jokainen askel sattuu.
Kenen puoleen käännyt, kun kaikki on vierasta,
Ketä katsot, kun näet vihan kaikkien silmistä.
Mihin luotat, kun vasen on oikea,
Ja mitä uskot, kun rakkaus on sokea.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot