Tuulien tuttu

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Voi miten leuto tuuli hyväilee.
Ihoa suutelee.
Varpaissa asti kutittaa.
Onhan tämä ihanaa.

Saada nauttia kesästä.
Sen tuulista myrskyistä.
Sateista rajuista.
Jotka sielunkin puhdistaa.
Luontoa vahvistaa.

Tämä kaikki ja rakkaani.
Laineiden ranta.
Sylissä aallokon.
Toivon.

Tule luo ja suutele.
Kuin kesäinen tuuli.
Yössäni huuhtele.
Pois kyyneleeni.

Rakastan tuulia.
Sen tuttuja kaikuja.
Pisaroiden sointuja.
Huminoita.
Joista elän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot