Rakkaus

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Miksi se mielen herkistää.
Miksi tekee väliin niin kipeää.

Sekoittaa maailman.
Aiheuttaa kaaostilan.

Itkettää naurattaa.
On pää kipeä.
Kun pettää.

Silmissä loiste.
Joskus toiste.
Kyynelvirrat vuolaat.

Vanha on suolaa.
Ja janottaa.
Rakkaus on uskomaton.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Gitta ???
(ootko se oikeesti sinä)

Ihana tämä runosi !!!

T; Mysteriet

 

Käyttäjän kaikki runot