Kuuletko kun tuuli soittaa

Runoilija Margitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen runoileen. Opettelen katseleen. Sielunsilmillä näkee. Kuinka sen kaiken kätkee. Siihen hetkeen. Jolloin runo lähtee laukkaamaan. Kaunis kiitos kun saan olla joukossanne. Oikeiden Runoilijoiden.
 

Hyytävänä soittaa rannalla.
Kapealla polulla vaikertaa.
Mäntyjen latvoissa soutaa.
Kuuletko kun soittaa.

Liekö surullista laulua.
Vaiko rakkauden syviä pauloja.
Siellä laulaa aariaa.

Kuuletko miten soittaa.
Hankikannolle kiirehtiä koittaa.
Taivaalle sinipilviin.
Sehän nähtiin.

Miten ujelsi talven kylmyyttä.
Kohti leutoa kevättä.
Iloisena kutsuu mukaansa.
Sieppaa kainaloon rakkaansa.
Ja soittaa kuin silloin ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuulen tuulen, tässä se soi, runossasi kauniisti!

 

Käyttäjän kaikki runot