Taiteilijaelämää

Runoilija Ab ovo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joutilaisuus ja laiskuus minuun mennyt
Sisältäni kasvaa ja täyttyy
Muusani viety ja pilkottu
En kirjaani valmiiksi saa
Sivut tyhjyyden kädet repii
Kirjaimet vaihtavat paikkaa
Sanat menettävät merkityksensä
Ensimmäinen luku niin surkea että kaadan mustepullon
"vahingossa" sivujen päälle
Pieni tyytyväisyyden hymy
koska tekosyyn sain aikaansaamattomuudelleni
Viinapirut tanssivat iloisesti pullon ympärillä
Niistä suurisuisin lentää olalleni ja kuiskuttelee pirullisesti
"Humalassa taidetta syntyy,siispä juo"
Aamulla yksi sana sivulla"helvetti"
Lisään perään tärisevin käsin
"Eipä tainnut auttaa"
No tulos sekin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat lentävät ulos kun niiden aika on
vilistävät lauseina sielusta, kun vain uskaltaa
antaa niille luvan, tulla vain, itsestään...

 

Käyttäjän kaikki runot