Avaruusmekaanikko/tehtävä tyhjyydessä

Runoilija Ab ovo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään epämiellyttävään jyskeeseen
Aliavaruusmoottorin atomikiihdyttimessä vikaa
Olen niin öljyssä ettei ihmiseksi tunnista
Öljyn ja hien sekaiset vanat valuvat ohimoltani ruuvatessani mutteria auki
Katselen ulos kylmään avaruuteen..kylmään.miten täällä sitten on niin pirun kuuma.
Mitätön pieni ihminen mitättömässä avaruuslaivassa
Korjaisivat itse koneensa!
Niin
Kieltäytyessäni jäisivät tänne
Lähin asuttava planeetta 200valovuoden päässä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot