Enkelivauva

Runoilija AnnIInALoVeSYoU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 8:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.3.1996

 

Mietin tätä elämää
kuka lähtee ja kuka jää.

Kun ei suotu päivääkään
tuomittu ennen syntymää

ei koskaan nähnyt äitiään
kuullut ei satuja isältään

Nyt meille vain ikävä jää
ottaa kipeää ja hämmentää
miten näin kävikään?

Ei tule vastaan päivääkään
ettet mielessämme käviskään

Kaikki on niin särkyvää
kuinka käsitellä ikävää

ei koskaan nähnyt äitiään
kuullut ei satuja isältään

Nyt sädekehä pääsi päällä
katselet meitä ylhäältä

Poikamme pieni ja kultainen
muisto kaunis ikuinen..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis muisto runo. Olen niin pahoillani menetyksestänne. Itsellä myös enkelivauva. Pieni tyttö. Kahden päivän ikäisenä enkeliksi lähti. Ikävä on ikuinen.
 

Käyttäjän kaikki runot