Muistot

Runoilija AnnIInALoVeSYoU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 8:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.3.1996

 

Tarpeeks kauan jos rakastaa,
Kai se haavat parantaa?
Jään paikoilleni makaamaan,
Tuutko mua hakemaan?
Kauan sitten menetin,
miksen saa sua takaisin?
Niin paljon sua rakastin,
Rakastan vieläkin...
Valuu kyynel poskella,
Muistot sen mukana....

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot