Rakkaus

Runoilija AnnIInALoVeSYoU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2023 8:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.3.1996

 

Rakkaus satuttaa,
rakkaus vituttaa,
miks on pakko rakastaa,
kun aina itseen satuttaa..

Joka paikkaa pakottaa,
särkee ja oksettaa,
en tahdo ketään rakastaa,
en tunteitani paljastaa...

Paperi edessä,
kynä kädessä,
tukahdutan tunteeni sinuun...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta tulkintaa.. Epävarmasta tilanteesta

 

Käyttäjän kaikki runot