Kylmyys

Runoilija Kuolonkukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sydän on jäässä... sielu ui.
 

Huurtuneet huuleni,
jääkyyneleet timantteina,
poskillani.

Kohmettava kauhu,
on päästävä pakoon.

Pois täältä,
Hyytävästä pimeästä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava ja kaunis runo

Aaaa miten sä osaat kirjoittaa näin hyvin mä tulin niin surulliseks. Eli tosi hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot