Ikävän henkäys

Runoilija Kuolonkukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sydän on jäässä... sielu ui.
 

Huurtnut terälehti,
tipuu hiusteni ruususta.

Ikävän henkäys,
kylmä kuin kristallinkirkas jää.

Onni on ohimenenvää,
kaipuu pysyvää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tunnelma on käsinkosketeltava...

Kipeän koskettava runo.

ihana ja kipeän tuttu tunne

 

Käyttäjän kaikki runot