Ne...

Runoilija Kuolonkukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sydän on jäässä... sielu ui.
 

Ne tulevat uniini,
tunkeutuvat ajtuksiini.

Saavat kymät väreet kulkemaan,
kädet tärisemään,
jalat juoksemaan.

Ne rikkovat, tappavat,
ne vain tulevat,
mikseivät ne mee?

Ahdistuksen kyyneleet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttua tunnetta, surua ja kipua tulvii runosi vuolaasti.

 

Käyttäjän kaikki runot