hautasin sinut silmiini

Runoilija Elyther

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun on korviaan myöten kusessa, ei kannata avata suutaan.
 

varjot vessojen seinillä
valo ei karkoita katkeruutta
kyyneleet ovat jo liian nähtyjä
kuin peilikin nauraisi sinulle
mikä sinä olet piirtämään viivoja verellä
sanasta pisteeseen päädyimme
multa karkeana kielelläsi
painat pääsi puutyynylle
ja uneksit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot