lumipisaratartunta

Runoilija Elyther

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun on korviaan myöten kusessa, ei kannata avata suutaan.
 

haluaisin maailmaan
joka olisi niin valkoinen
että lumikin näyttäisi
kuselta
läikältä mummon pitsiliinassa
sellaiselta jota osoitellaan
ja sanotaan 'katso nyt mitä teit'

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakas ja vahva tulkinta.

Voimakas runo. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot