Elokuun yö

Runoilija Covnt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkää sontaa.
 

Jo nousee kalpea sirppi
Pitkin tummaa taivaanrantaa
Sen alla hongat hiljaa tuulessa väreilee

Jo eessäin avautuu
Viljan kultameri
Joka hiljaa lainehtii kauas pois

Ja vain lintujen utuinen surulaulu jää

Selite: 
Kirjoittelen välillä jotain. Tuommoinen lyhyt tempaisu vaihteeksi äidinkielellä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot