All shall fall

Runoilija Covnt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkää sontaa.
 

Lost to the chaos
In a tragedy reborn
Tearing hands
Reaching, grasping
Taking hold of your very soul

Torn apart by grief
Madness reigns unleashed
A nail on the coffin
Hammered, shut
Your earthly form in chains

The one who once rose in glory
Now lies in tatters
With arrow-pierced wings

Selite: 
Kirjottelen tännekin välillä jotain paskaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä tykkään noista riimeistä ihan hirveesti...

 

Käyttäjän kaikki runot