Muistoja etsimässä

Runoilija pihkaantunutMies

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimmaksi osaksi elämästä tekemiä runoja.
 

Se on tuskallista
kun yrittää muistella
En itse halua
muistaa pelkkien valokuvien avulla
Mutta kun koetan
sydän vaatii jatkamaan
järki lopettamaan
arvesta kivulla se muistuttaa
”Et oikeasti tietää halua”
joudun luopumaan
sängylle makaamaan
vangiksi ajatusteni
aukkoja menneisyydestäni
Haluan vain tietää
millaiset on muistot lapsuuteni
Vaan miten pystyn ajatella
kun kovenee
kivut arven?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot