Joutsenille

Runoilija pihkaantunutMies

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurimmaksi osaksi elämästä tekemiä runoja.
 

Aamulla,
kun heräsin mökin aitassa
katsoin ovessa olevaan ikkunaan.
Näin pihalla tiitiäisiä
ja västäräkkejä.
Mutta katsoessani järven suuntaan näin jotain kauniimpaa:
Huomasin Helatorstaina
kaksi laulujoutsenta.
Ne uivat hyvin hiljaa
katselivat toisiaan.
Ne kai toivoivat pääsevänsä rauhalliseen paikkaan
kauaksi pois metsästäjien kynsistä.
Kuin yhteistuumin,
joutsenet uivat kohti rantaa
sinne ne pesän rakensivat
ja alkoivat laulamaan
Kuuntelin niiden säveliä
ja tein tämän laulun
Joka on omistettu Joutsenille

Selite: 
Tositapahtumiin perustuva runo vuosien takaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joutsen on uskollisuuden vertauskuva.

 

Käyttäjän kaikki runot