Liekkini Sammuu

Runoilija Kim

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on lahja
 

Kauas pois tahtoisin vain lentää .Kaikki täällä muistuttaa sinusta .Kosketuksesi oli kuin pala taivasta .hymysi enemmän kuin elämä. Miten turhalta ja tyhjältä kaikki tuntuukaan kun et ole täällä Yritän jaksaa ,mutta luisun pimeyteen ilman sinua. Kun olin kanssasi, tuntui että kaikki on mahdollista Nyt .Kun et ole enää täällä. en tiedä pystynkö jatkamaan tätä elämää enää. Ikinä en ole kaltaistasi sielua kohdannut. Kun olin kanssasi olin täynnä elämäniloa ,onnea ja yhtä hymyä. Mitä jäljelle jää ilman sua. Tuska, pelko, suru..epätoivo,tyhjyys Liekkini on sammumassa kun tiedän että koskaan en voi enää olla sun kanssa. Tyhjä katse jää vain jäljelle minusta. Tuska kestämätön sisälläni on .Kukaan ei voi minua ymmärtää. Jos en kanssasi olla voi.. En jaksa enää jatkaa .Sä toit valon mun elämään. Nyt kaikki kaukainen muisto vain enää on. Ajelehdin ilman tarkoitusta. Demonit sisälläni vievät minut synkkyyden syövereihin ..En jaksa taistella enää vastaan ..Nyt aika tullut on vaipua ikuiseen uneen.. Sua rakastan enemmän kuin elämää. Toivoa ei ole enää.. Mitään ei jää jäljelle. .Ilman sua en voi elää..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kim Tuuli 28.10.2011 0 Runo
Kim Liekkini Sammuu 8.10.2011 0 Runo
Kim Sinä 8.10.2011 0 Runo
Kim Perhonen 8.10.2011 0 Runo
Kim Enkelini 8.10.2011 2 Runo