Enkelini

Runoilija Kim

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on lahja
 

Sydämeni itkee verta.En sua koskaan voi unohtaa.Hetkiä vietettyjä kanssasi sun.Olit minun rakas perhonen jonka täytyi lentää pois.Kaltaistasi en en tule enää koskaan kohtaamaan.Nyt on sydän rikkoutunut,Sitä korjata ei voi.Et sanonut mitään,Lensit vain pois.Tikari on lävistänyt sydämeni,Sitä kukaan ei voi ottaa pois.Aina tulet olemaan muistoissani mun,Hymysi,elämänilosi sun.Sua yhä rakastan,Jos selityksen kuulla saisin,Sieluni levoton rauhan saisi.Miksi sä luotani lähdit pois.Sen kuulla haluaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, herkkä runo

Runossasi on paljon ainesta!

Muotoile runo hieman paremmin, käytä rivitystä paremmin, enemmän.
Ei kaikkea yhteen pötköön.
Muista myös välilyönti aina ennen seuraavan lauseen alkua. Helpottaa paljon meitä lukijoita. :)
Samoin kannattaa myös huomioida ettei pilkun jälkeen automaattisesti jatka isolla kirjaimella... Nää on näitä pilkun -- silittäjän ;) ohjeita.
Runosta saa vaan niin paljon enemmän irti hyvällä asettelulla. Itse en ole siinä mestari, mutta täällä on linjoilla aivan huippuja!!

Kiitos runostasi, jatka kirjoittamista ja runojesi jakamista!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kim Tuuli 28.10.2011 0 Runo
Kim Liekkini Sammuu 8.10.2011 0 Runo
Kim Sinä 8.10.2011 0 Runo
Kim Perhonen 8.10.2011 0 Runo
Kim Enkelini 8.10.2011 2 Runo