Tahtomaton turhautuminen

Runoilija auringonvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tahdo enää punoutua kieroihin suunnitelmiisi.
En tahdo olla osana patoutunutta tuskanroiskeista näyttämöäsi.
En aio enää väreillä sinulle.

Ensi kerralla teen kaiken oikein.
Ensi kerralla olen kaunis.

Jonkun toisen kanssa.

Älä minuun iske.
Älä kiroa, älä piinaa.

En aio enää väreillä sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

onneksi uskalsin silloin lähteä.

 

Käyttäjän kaikki runot