viikko 37

Runoilija auringonvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maanantai:
Aamulla olin iloinen. Myöhemmin huomasin etten olekaan erilainen.

tiistai:
Soitin Stockmannin kulmilla kitaraa ja tupakoitsija heitti kolikon.

keskiviikko:
Värjäsin hiukseni jotta minullekkin löytyisi paikka maailmassa.

torstai:
Menin taidenäyttelyyn ja juoksin sieltä kiljuen pois.

perjantai:
Päätin yllättää teidät mutta en ollutkaan niin rohkea kuin mitä luulin.

lauantai:
Huomasin sinusta uuden puolen. En vielä tiennyt, pidinkö siitä.

sunnuntai:
Tunsin olevani palvonnan kohde kunnes joku huomautti takataskujeni olevan kuluneet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen ja samalla tämä vangitsi lukijan täydellisesti. Pidin tästä "rennosta" tavasta kirjoittaa ja miten kaikki viisaus oli yksinkertaisissa sanoissa :D
Upeaa!

Jos runo olisi diaesitys, siinä välähtävät kuvat olisivat välillä todella omituisia, missä hienous juuri piileekin.
Pidän siitä, miten liität yhteen toisiinsa ensinäkemältä liittymättömiä lauseita. Näistä viimeisen itse sisäistin parhaiten: joinain päivinä itseluottamus (ja ehkä -rakkauskin, valitettavasti) on huipussaan, mutta se voi romahtaa hyvinkin pikkumaisista seikoista. Oivaltavasti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot