Odotan sinua

Runoilija Marja Anneli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2012
Viimeksi paikalla: 27.7.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen nukkuvan kylän ohi,
aamukaste lepää pelloilla

Kiviportaat ovat sammaleen peitossa

Odotan sinua,
kaukaisten vuosien hauraassa kuvassa

Tulet illan hämärtyessä,
sanot, ranta on tässä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Odottaminen lapsuudenystävää rannalla tai missä vain on ihanaa <3 
Juuri näin <3
Kaunista ja herkkää.
Kiitos <3
Lumoavan kaunista :)
Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot