Jalanjälkeni hiekalla

Runoilija Marja Anneli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2012
Viimeksi paikalla: 27.7.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jalanjälkeni hiekalla
hiljaisena odotuksena.

Unelmien varjoleikki nurmikolla.
Ilta-auringon heijastus
niittykukan terälehdillä.

Sinä saavut
illan hämy peittona
ja yksinäisyys katoaa
sanomatta mitään.

Rapisee polun hiekka.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunne, kun tietää että rakas on tulossa <3 
Hyvin kaunis runo.
 

Käyttäjän kaikki runot