Nimetön

Runoilija Marja Anneli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2012
Viimeksi paikalla: 27.7.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään yön
pimeimpänä hetkenä

Satojen kilometrien päässä

kosketukseni, huolenpitoni
tavoittamattomissa

minä kuulen
lapseni itkun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettaa syvältä tämä.

Koskettaa syvältä tämä.

Koskettaa syvältä tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot