jos pimeys osaisi puhua

Runoilija Mystis



silloin yö välähti silmissä
kuin auringon suuliekki

kuun varjo

heijastus vasten seinää

hampaanjäljet johtivat alemmas
sinne missä valkoinen iho hehkuu tulipunaisia kipinöitä


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

https://youtu.be/fIjhzZ0fWTw
ja jos pimeys osaisi sanoja
se kuiskailisi...
Huikea. 
Tulkkaanko yötyön hyviin kuin vähemmän hyviin tunnepuoliin : Ei tarvitse todistaa osaat Sinä runoilla lukijoille nautinto kertoimin !
on viritetty,
mielenkiinto, herännyt,
mitä tapahtui?
piirsi mieleeni kuvaa,
hymysi, näen hehkun.
---------------
Kiitos!
 
Wau! Tästä tuli moninaisia ajatuksia ja tunnelmia pintaan. Lukuelämys. 
Upeaa tekstiä, Sinulle on annettu runoilemisen lahja <3
Kun luokseni saapui hiljaisuus, mä itseni kohtasin.

Hiljaisuus on haltija hieno.
Muttta runosihan puhuu pimeydenkin puolesta? Ja vahvasti puhuukin!
Hieno!
aistikas, jopa kiihkeä?, piiskaisu.. Jättää sopivasti lukijalle tilaa
Varmalla kädellä maalattu voimakas runo. Ehtaa sinua!

Upeaa tulkintaa,pidän.

Voi jessus jos toinenkin, löytäisinpä samaisen aarteen joka sinun sormenpäissä ja sielussasi asuu ! 

Käsittämätön ! 

 
Pidän niistä yliluonnolliseen johtavista ajatuksista, joita tämä hieno ruonosi ruokkii. 

Pidän tästä, koska aivoni alkoivat tulkitsemaan useammalta kantilta. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot