Kahdeksas päivä...

Runoilija Mystis

Unohdin että piti unohtaa
sehän se olikin

Siitä on tullut ongelma

Siitä unohtamisesta

Kun selvästikin unohdan
mutta vääriä asioita

Aivan vääriä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun ihminen toimii kaksipäisesti, unessa viimein oikeat muistaa, heh.

Sitä on liikkeellä. :)

en saa unohtaa mitään tänään, kamalaa

Hieno jatkumo näissä,
en unohda tulla lukemaan =)

Täähä vasta kinkkinen juttu on.. Mites laitat ees muistutuksen muistuttamaan, et unohda se asia... Tähän lääkäri-setä vois tarjota ratkasuks meille miehille ja lapsille yleistä toimintoa: valikoiva.. Se toimii parhaimmillaan oivallisesti tilanteen mukaan! Ai niin meinasi unohtua.. Hyvän sanailun taas tarjosit

Hyvin sujuu unohtelut, sait minut juuri unohtamaan mitä piti tehdä ;)

Kunhan et unohda muistuttaa miulle, mikä päivä tänään on.
§:D

Perin inhimillistä ja lohduttavaa ;)

Joo, tuttu juttu toi : )) Hyvä runo!

Hauskasti ja suloisesti kirjoitettu, niinhän sitä välillä käy.

Joo! ongelma se on :-)

Näin se vaan on.

eipä liene vaarallista

Ne ovat ne järki ja tunteet.
Sekamelskaa on välillä
vaikea hallita, eikä "koodi"
aina toimi ;)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut