Täällä Tontturadio ja Mystis-tonttu, parhainta huomenta
Neljäs joulukuuta on koittanut jälleen täällä
juhlitaan synttäreitä varmaan ja nimppareita
on monenmoista juhlaa näin kylmällä säällä
ja monessa paikasa syy nauttia limppareita
Jokin juhla taitaa olla myös Tonttulan mailla
kovin sieltä tuvasta kajastaa aamuun valoa
eipä ainakaan sähköä näytetä olevan vailla
mahtaa hukka periä noin tuhlailevaa taloa
Eikö sentään valo olekin vaan kynttilöistä
eikä sähköä tuhlaa tuo tarkka tonttu siellä
vaan lämpimästi valaisee hän pimeää öistä
se valonkajastus vain näkyy kaukaa tiellä
Filandia-kirjaa muuten vartoo koko muu maa
eipä saisi kyllä unohtaa näin tärkeää uutista
30000 euroa kunhan joku hieno kirjailija saa
nimenkin kuulet vielä tästä samasta tuutista
Tontturadio taas huomenna
nyt näin on loppu;
Unohda hetkeksi kiire ja hoppu <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei oo tarvinnut Tontturadion etsiä julkkiksia, homma hoituu kyllä vanhaan malliin. Mystis-tonttu osaa ja hallitsee varsinki ko on jo ittekki monen vuoden tuttu ja meille kunnon julkkis.
Odotanpa taas innolla huomista.
Ei se hoppu hyväksi ole, eikä kiire kunniaksi.
Tosin joskus on niin kiire, että ei ennätä mitäänm tehdä.
Mistä löytyy Tykkää-nappi? Tätä on mukava seurata aamuisin! :)
Hyvä olisi, jos vois unohtaa. Kiva tarina taas : )
Lopussa on sopiva tuo kehoitus.
Tänään juhlii nimeään Aira.
Tarvittaisiin tuura ja kaira,
jos aikoisi lämpöisemmässä
olotilassa käydä pistäytymässä.
Iltaan taipuu taas päivä tää ja tonttulan touhut huomiseen jää.
Mystis tonttukin laukkunsa pakkaa
ja tältä päivältä touhut lakkaa
Huomenna on päivä uusi
lumen peitossa viel joulukuusi.
Sivut