Hän on niin... sellainen

Runoilija Mystis



hänessä on jotain vienoa
silmissä
tai oikeastaan katseessa

jotain joka saa katsomaan tarkemmin
ja miettimään mitä hän näkee

miten hän näkee

kokee

- - -

toisinaan hänen puheensa
on
kuin
kiskoisi
kivirekeä
perässään

rai vos tut ta vaa

- - -

silti

hänessä on jotain vienoa
silmissä

tai oikeastaan siinä kuinka hän katsoo

vaikenee kesken lauseen
pysähtyy tuijottamaan

ja hymyilee





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin suloinen runo...ja herkkä... hyvä.
Ihana, kertakaikkiaan ihana <3
Hieno. Lämmin kuvaus. 
Ehkä se onkin peili...välillä kimpoilevan rakkauden. :) 
Koskettavaa kerrontaa, hymyily on hyvin tärkeää <3
Silmät sepposen selällään, suu leveässä naurussa pällistelee.

Herkän kaunista kerrontaa,pidän.

Löysin tästä paljon kaunista hellyyttä  :)
Karisman voiman salaperäinen huuma, kuka sen esiin ammentaa saa juoda viinin hopeisesta astiasta,

Tuo kärsivällisyys liikuttaa.
Joillakin vain on sitä jotain ;) Kivirekivertaus sai minut hymyilemään.
Runon muotokieli tukee viehkoa sanomaa!
Silmät kertovat Paljon
ja tietynlainen tapa katsoa
saa "sukat pyörimään jaloissa". :) 

Tekee vaikutuksen.
Ihanan lämpimästi kuvattu, jopa se t o d e l l a ärsyttävä piirre ihmisessä :D

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot