Pelkäämisestä...

Runoilija Mystis

Totta hitossa pelkään
etkö sinä muka

Syytä olisi

Korkeuksissa on myöhäistä surra
että telinekortti puuttuu

Ja koko raksa seisoo
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huipulla tulee vaikka osaamista olisi
Joo, aina on syytä pelätä, ees vähän...mutta ei liikaa :D Hyvä runo.
Meillä raksoilla ei puutu siitä vastaan minä
Tosiaankin, yksi raksa ei yhtä tunaria kaipaa ;)
Mainio runo. 
joo, vahva runo, itsesuojeluvaisto, saa pelkäämään
Minulla oli taannoin jätti kokoinen pelonpoikanen, kun siimanpäässä sätkytteli elämäni suurin ahvenen körri.

Onnea oli kuitenkin sen verran mukana, että harjasniska temusi lopulta rannan hietikolla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut