Loppukohtaus

Runoilija Mystis

Olette menettäneet minussa
komedian ainekset

Päätyn aina jotenkin nolosti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huvittava runo...tuskin ny sentään aina ; )

Komedienne päätyy pää tyynyyn

Sai nauramaan :-D

Suloinen :-)

loistava :D

Mukava silmissä kuin pikkuleipä tarjoiluvadilla koriste.

Ai,...nyt kun yleisö on odottanut komediaa, niin se kääntyykin tragediaksi.

Ei, kai ny sentään..eiikä

*Hihittää ääneen* Tuttu tunne :D

Fiksu runosi on huumorilla höystettynä :-7

Tämä loppukohtaus ainakin minut sai hyvälle tuulelle :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut