Pienuudesta...

Runoilija Mystis

Nämä kaikki maisemat
vuoret ja laaksot

Aurinko

Miten minun ääneni on pieni

Vaikka huutaisin jokaisen rinteen kaikumaan
miten Sinua rakastan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva ja monivivahteinen.
Suurissa maisemissa tuntuu hukkuvan sekaan muutenkin, kokemusta on
Rakkaus on suuri asia, mutta universumiin verrattuna pientä? Hieno runo.
Kaikki on aina suhteellista... hieno runo.
Hiiren vikinää pyrkii minunkin ääneni olemaan.
Niin pieni on ihmisen ääni maailmankaikkeudessa... Upea :)
Joskus vain tuntuu, että mikään ei riitä. Vaikka riittäähän se <3
mainiota

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut