Samanlainen tiili

Runoilija Mystis




minä siitä illasta mitää muista
paitsi että olut oli hyvää
ja seura

ne kajahti päähän
kuin tiili

samanlainen olo vielä aamulla

juopunut

- - -

ujo hymy aamiaispöydässä

sämpylä jumitti kurkkuun
samoin kahvi

pumpulla oli omat rytminsä
du dum du dum

kääk

- - -

mikä juttu tää nyt on
ei ole mitään juttua
ei saa olla

paitsi että on

ja se kajahti päähän
kuin tiili
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä seura ja etenkin rakastuminen tekee samanlaisia oireita <3
Hienosti kuvattu tunnelma tässä runossa kaikin puolin.
Sanasäilämagee
sait hymyilemään, selvästi hyvää seuraa ja muusta ei puhutakaan
Suloisen ihana tuokiokuva :) 

Ups  :)  :)

 

Keski-iälläkin sattuu välillä niitä parempia pointteja nautittaviksi ... siitä vaan !
Mainio, hyvä runo!
Tosi hieno runo! Ihanan virtaava rytmi, taitavasti rakennettu teos.
Huippu  : )

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot