Puhetta

Runoilija Mystis

Taas semmonen päivä
aamusta alkae
ku ei onnistu

Sen tietää

Et mite voi olla
niin ku samas meres
mut eri aallonharjal

Puhuu aidoist
ja seipäist

Vaik haluis vaa sanoo
et rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Soonki kumma juttu, et miks se rakastamise sanomine on niiv vaikeeta joskus.

Nää murrerunos hakkaa kaikki muut mennen tullen, vaik paljon o muitaki ihanii.

Joskus voi käydä näin. Hienosti kirjoitettu runo.

Hienosti kuvattu. Sellaisia päiviä on.

No hyväne aik, ei muut ku pussama vaa heti ku hä tule veräjä kohral.

pääasia et jotain höpisee ;-)

~ Totta puhetta maailmaan mahtuu, hyvä runo ~

Voi olla myös sanatonta rakkautta

hieno

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut