Tontun tarina - 20. osa

Runoilija Mystis

Niin moni asia on mahdollista
ja tahdollista niin ikään

Mikään ei horjuta pojan aikeita
vaikeita vaikka toisinaan lie

Vie elämä eteenpäin

Näin sitä aikuisia ollaan
pollaan ei edes sovi
tovi ollut tähän asti

*

Palavasti rakasta tulisesti lemmi
vastaa elämälle kyllä - älä emmi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljaiseksi vetää aikuisuus tontun, mutta rakastaa osaa varmaan
Kyllä tontulla on hyvät ohjeet :). Niillä pärjää, ihana runosi!
Parasta plaatuu

lause vimonen
Lopetus taas hieno! Hyvä runo.
Mainio!
Aistein avoimin elämään
Kyllä.
Kunpa aina voisikin tehdä kahden viimeisen rivin tavoin <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut