Kadun näkökulma

Runoilija Tom Sawyer

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole äänestettävissä, ostettavissa enkä myytävissä. Sillä olen jo äänestetty, ostettu ja myyty. Summasummummumrum (naurua)
 

Ajatusleikki

- Tuolla naisella näyttäisi olevan morsiuspuku yllään.
- Indeed.
- Liekö sovitus ollut ahdistava kokemus, kun noin ehtii?
- Siunaamattoman kolea ilma.
- Liike lämmittää.
- Seisoimme kukkakaupan edessä kolme varttia, tässä yhden. Se tekee tunnin.
- Niin se aika lentää.
- Tahdotko?
- Tahdon.
- Mutta tahtooko hän?
- Nähdäkseni ei.
- Indeed.
- Edesvastuuton ulkoiluasu, jos näin rohkenen edes mainita.
- Koruttomuudessa tuntuu olevan pakanallinen pintasilaus.
- Hyvin paljastavaa, eikö totta?
- Naisparka.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan syntisen hykerryttävä runo ;D loistavaa kerrontaa, pohdintaa, hajatuksia herättävää. tässä runossa ehkä tärkeämpää se mitä jää sanomatta, kuin mitä sanotaan. upeasti kirjoitat.

Siinähän se. Tykästän

Kyl tää on joo.
Kyl tää joo on.
On tää kyl joo.

Kyl.

aivan syntisen hykerryttävä runo ;D loistavaa kerrontaa, pohdintaa, hajatuksia herättävää. tässä runossa ehkä tärkeämpää se mitä jää sanomatta, kuin mitä sanotaan. upeasti kirjoitat.

Siinähän se. Tykästän

Kyl tää on joo.
Kyl tää joo on.
On tää kyl joo.

Kyl.

 

Käyttäjän kaikki runot