Purjehdin sinuun

Runoilija Molle

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 16.2.2017 14:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on runonsa ansainnut
 

matalaan rantaasi kohahtaa
ihoni aalto
hio kiveni sileäksi
kerää vaahdostani hyväksymisen seppele
nyt tuulee nauravasta lännestä
eivätkä katkeruuden lokit saa saalistamme

jään alla on elämää
selviämme sillä minkä ostimme kesältä
unohda laivanhylyt, kuolleitten merimiesten sielut
purjetuuli tuo uusia
jäidenlähdön jälkeen

liikutan sormea odysseiani kartalla
kaulan juuresta alas tyrskyjen lahdelle
siihen on piirretty
suuren meripedon pää
se vie meidän syvyyden holviin
tai meren taa - uuteen maahan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea syntymäpäiväsi johdosta ja runosi on todella monisävyinen...

Kaunis runo.

Upea runo..onnea syntymäpäiväsi johdosta :D

Todella upea runo !

Tyylikästä ja intiimiä runoutta nimeä myöten.
Tällaista "purjehdusta" seuraa kunnon jännityksellä.
 

Käyttäjän kaikki runot