Mikään

Runoilija Molle

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 16.2.2017 14:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on runonsa ansainnut
 

Jokainen lentokone

on vuosi muulla mantereella,

jokainen oksa

talveen pudonnut lehti.

Jokainen päiväni

iltaan vaipuva rukous:

Jumala, anna hänet takaisin - tai ota minut pois.

Selite: 
eroruno
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin rytmitettyä erorunoutta... loppusäkeen voima koskettaa.
Voimakastunteinen, traaginen runo. Ei ole hyvä olla noin jyrkkä.
 

Käyttäjän kaikki runot