Nimetön

Runoilija Kelvoton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hiukseni, korvakoruni ja sydämeni - kaikki sinun
 

ei tunnu siltä että rutistuisi ja painuisi kasaan tai pohjaan
tuntuu siltä kuin halkeaisi useampaan kuin kahteen
sisällä on jotain mikä korventaa ja kylmää ja täyttää kaikki huokoset ja jättää tyhjäksi

ehkei näinkään nuoren kuuluisi ajatella että menneisyys sattuu
se sattuu koska siellä on paljon parempaa ja kaunista
kaiken sen kamalan keskellä
on jotain ihanaa mikä on valokuvissa ja ajatuksena joka on mukamas unohdettu ja paikattu
paikat ja ompeleet lähtee ja repeytyy irti ja kaikki sisältä valuu pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot