kiteet ihon alla

Runoilija Kelvoton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hiukseni, korvakoruni ja sydämeni - kaikki sinun
 

alitajunta jäässä
ja korvat unessa eikä linnunlaulua kuulu

hetkittäin toivon muuta
oikeita loppuja
surullisia ettei tarvitsisi pelätä
ja odottaa

alitajunta rikki
ja silmät kiinni eikä aurinkoa ole

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot