Jätän ja jään

Runoilija melissawho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2010
Viimeksi paikalla: 5.12.2017 7:04

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tositarinoita
 

Olisinpa niellyt
oman ylpeyteni
yhtä innokkaasti
kuin nuo väkevät juomat

Tahtoisin antaa sulle kaiken
kuunnella ohi tuon haalistuneen varjon
me haluttiin olla jotain niin paljon
että unohdettiin mitä etsittiin

Tähän ja tähän olisin halunnut koskea aikaisemmin
puhumattakaan leukaluusi kulman kauneudesta
Tähän ja tähän jätän hauraan tarpeen
toisen vartalon rikkinäisyyden

Olisinpa tuonut viattomuuteni eteesi
ennen kuin sen puoliväkisin likasin

Pyyhkisin pois ne sumeat illat
ja olisin tässä niin kuin ensi kerran
Pidä minut lähelläsi hetken aikaa
kiitän että jaksoit vielä yrittää

Tähän ja tähän olisin halunnut koskea aikaisemmin
puhumattakaan leukaluusi kulman kauneudesta
Tähän ja tähän jätän hauraan tarpeen
toisen vartalon rikkinäisyyden

Puutuneeseen alahuuleen imetty huokaus.
Kurkun matala korahdus ja tukahdutettu liikahdus

Tähän ja tähän olisin halunnut koskea aikaisemmin
puhumattakaan leukaluusi kulman kauneudesta
Tähän ja tähän jätän hauraan tarpeen
toisen vartalon rikkinäisyyden

Tähän ja tähän jätän ja jään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot