Joskus elossa

Runoilija melissawho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2010
Viimeksi paikalla: 5.12.2017 7:04

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tositarinoita
 

Mies makaa sängyssä ja pohtii
viitsiikö jatkaa
toisessa kaupungissa
kesken jäänyttä suhdetta

Heitän sun päälle nallekarkkeja
Sä et suutu, etkä liiku
vitun hullu, sussa ei oo tuntoa
no sä naurat
ja katkot niiden päät

Vuoksesi talloisin jokaisen käärmeen
vaikka puret lujaa itsekin
nilkkaan ja sääreen
jätä merkeiksi pisteet

Niin selvää epäluottamusta
kuulen sun äänessä
Sinä olet taas poissa
Minä en jaksa siivota

En kiipeä autoosi enää ikinä
vaikka niin lempeästi kyyditsit
läpi maailman
ja sitten sydämen

Vuoksesi talloisin jokaisen käärmeen
vaikka puret lujaa itsekin
nilkkaan ja sääreen
jätät merkeiksi pisteet

Huomattavan paljon
olet mua ravistellut
verrattuna siihen
että minäkin olin
joskus elossa

Yksi sana, lause
ja valehdeltu kappale
nätisti hymyyn peiteltynä
hetkessä kontrollisi katosi
työnsit niin, että korvissa soi

Vuoksesi talloisin jokaisen käärmeen
vaikka puret lujaa itsekin
nilkkaan ja sääreen
jätät merkeiksi pisteet x2

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot