Katsellessa kauas

Runoilija etnomn

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä minä sanoisin?
Vuodet avautuvat
edessäni kuin joki,
talo, peitto vuoteella.

Sytytit tulen takkaan.

Mitä elämä on?
Mikä tässä maailmassa
on rakkautta?

Kirjava neule,
pisto pistolta.

Kauas ei voi nähdä,
on tunnettava.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot