sydämeni huokaa

Runoilija etnomn

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En sinua tarvitse
viereeni kertomaan
olet kaunis, pystyn
toisiinkin luottamaan.

En sinua kaipaa
täyttämään elämää
kun itsekin pystyn
siitä täysillä nauttimaan

Tarvitsen sinut
sillä sydämeni huokaa
puoleesi tietäen, sitä
koskaan ei saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot